Steeds meer chauffeurs betrokken bij ongevallen op snelwegen

Steeds meer chauffeurs betrokken bij ongevallen op snelwegen

Op de Europese snelwegen raken chauffeurs van Spark Logistics steeds meer betrokken bij ongevallen, iets wat niet gewenst is.
Onlangs raakte chauffeur René betrokken bij een tweetal ongevallen. Aanvankelijk op de grens bij Litouwen waar hij door een slecht ingerichte laadtrailer kantelde in de bocht, een week later in Helsinki waar de truck zwaar beschadigd raakte door het scharen en het loskomen van de cabine.

Ook chauffeur Maus raakte deze week betrokken bij een ongeval, door nog onbekende oorzaak schaarde zijn vrachtwagen en raakte de cabine los van de motor.

Operationaal directrice Anita maakte zaterdagavond bekend een onderzoek in te stellen naar het rijgedrag van een aantal chauffeurs die voor een enorme schadepost zorgen en neemt zo nodig passende maatregelen.
Zij laat in een reactie weten; “In deze moeilijke economische tijden kunnen we het ons niet veroorloven dergelijke schadeposten op te lopen, we hebben zeer recentelijk een nieuwe Scania S aangekocht in eigen beheer van de leasemaatschappij. Deze hebben we inmiddels overgedragen aan een andere chauffeur.”

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *