FOTOREPORTAGE: Eerste succesvolle levering vanuit Oekraïne

FOTOREPORTAGE: Eerste succesvolle levering vanuit Oekraïne

Zondagmiddag is de eerste levering vanuit Oekraïne sinds de onrustige situatie aldaar succesvol uitgevoerd.
Aanvankelijk waren alle vrachten van en naar het land opgeschort door een hoog veiligheidsrisico, en hoewel deze nog aanwezig blijft is er voorzichtig begonnen met de import en export naar de plaatsen aan de kant van de Europese landen.

Spark Logistics kreeg de opdracht toegewezen om een levering ingeblikte tonijn over te brengen vanuit Lviv (Львів) naar Dresden (DE). Niet geheel zonder gevaar en voorzorgsmaatregelen, zo mocht de chauffeur onderweg niet stoppen en werd zowel de vrachtwagen als de trailer onherkenbaar gemaakt.
Operationaal directrice Anita vertelt; “Normaliter rijden we met trots rond in de wit-blauwe kleuren van Spark Logistics, hoewel we dat nu ook graag gewild hadden hebben we uit veiligheidsmaatregelen besloten om de vrachtwagen tijdelijk te wrappen in het blauw. Ook de trailer bleef blanco.”

Bij Polen werd de grens overgestoken naar Oekraïne om vervolgens via Slowakije terug te rijden richting Tsjechië en vervolgens naar Duitsland.
Geheel zonder risico was de rit niet, onderweg kwam er op nog geen 10 KM van de vrachtwagen een raket op een gebouw af die voor wat rookontwikkeling zorgde.
De bedoeling is om een pendelrit te organiseren tussen Europa en Oekraïne om zo de import en export weer grotendeels op te kunnen starten in het belang van de economie.

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *